fbpx

Indehaver af Dit MaveUnivers Ann-Sofie Uldall

Jeg er født i 1983 og bor på en nedlagt gård lidt udenfor Holbæk med min mand og vores 3 børn. Anton fra 2010, Freja fra 2012 og Ester fra 2014.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2007 og har gennem 10 år blandt andet arbejdet på kardiologisk og gynækologisk afdeling samt som hjemmesygeplejerske.

Efter min første graviditet og fødsel i 2010 begyndte jeg at interessere mig mere for graviditet, fødsel og moderskab, og i 2014 blev jeg færdiguddannet som doula. Jeg har siden deltaget som doula ved fødsler, haft individuel fødselsforberedelse og behandlet gravide med rebozomassage og akupunktur. Jeg har blandt andet taget kurser i rebozo, massage og homøopati samt en uddannelse i obstetrisk akupunktur.

Jeg havde dog en følelse af, at jeg manglede noget, som kunne forbinde min sundhedsfaglige baggrund med min interesse for gravide og mødre på et højere fagligt og menneskeligt niveau.

I begyndelsen af 2017 fandt jeg ud af, at jeg selv havde en stor rectus diastase, og med min sundhedsfaglige baggrund i baghovedet blev min interesse for denne forholdsvise ukendte tilstand vakt. Da jeg efterhånden fandt ud, hvor stor en betydning rectus diastase kan have for kvinder og mænd både fysisk og mentalt, vidste jeg, at her var den forbindelse, jeg havde ledt efter, og at jeg var nødt til at uddanne mig indenfor behandling af rectus diastase. I efteråret 2017 tog jeg uddannelsen til certificeret Tupler Technique® Trainer i USA.

Mit arbejde er forankret i min sundhedsfaglige baggrund og omsorgsbegrebet, men jeg arbejder i allerhøjeste grad holistisk med mine klienter, og jeg tager udgangspunkt i mennesket som helhed og medtænker både krop og sjæl i behandling og træning.