fbpx

Rebozomassage og
naturlig fødselsmodning

Rebozomassage

Rebozo er et spansk ord for sjal, og teknikken stammer oprindeligt fra Mayaindianerne i Mexico, men bruges af rigtig mange jordemødre og doulaer i Danmark. Det er en simpel teknik, hvor man ved hjælp af et rebozo tørklæde masserer den gravide. Rebozoen bruges som en forlængelse af armene, og afhængig af formålet kan man vugge, ryste, massere eller stramme op om den gravide. Rebozo under graviditeten virker afslappende, blid og behagelig samtidig med, at det kan lindre og afhjælpe graviditetsgener ved at løsne op for spændinger i hele kroppen.

Jeg bruger rebozoen i kombination med andre massage- og afspændingsteknikker for at give den bedste og mest afspændende behandling. Rebozo kan både bruges til at behandle og lindre smerter og gener samt som forkælelse og afslapning.

Fordele ved rebozomassage:

  • Virker dybdeafspændende
  • Behandler og lindrer graviditetsrelaterede smerter i ryg og bækken
  • Kan medvirke til at få baby længere ned i bækkenet
  • Stimulerer babys motoriske sanser
  • Mindsker væskeophobninger
  • Afhjælper spændinger, hovedpine og stress
  • Er en blid og naturlig behandlingsform
  • Giver øget velvære

Naturlig fødselsmodning

Naturlig fødselsmodning er en behandling bestående af rebozo, massage og akupunktur/akupressur. Behandlingens formål er at forberede krop og sind på den forestående fødsel ved at skabe balance i kroppen og give energi.

Behandlingen tager altid udgangspunkt i dine behov, og vi kan sammen arbejde med både mentale og fysiske problematikker ved at løsne op for spændinger og skabe flow og energi. Behandlingen er også velegnet til dig med smerter og gener i ryg og bækken, da vi arbejder med dybdeafspænding og forskellige massageteknikker.

Din partner er velkommen til at deltage, og I tilbydes altid at få vist forskellige teknikker, I kan bruge hjemme før og under fødslen.

Denne behandling gives fra uge 37 og indtil fødsel og anbefales også før kejsersnit.

Ydelser

Priser for naturlig fødselsmodning
og rebozomassage hos Dit MaveUnivers

Rebozomassage
375 kr.
35 minutter
Afslappende, blid og behagelig massage der lindrer og afhjælper graviditetsgener.
Naturlig fødselsmodning
875 kr.
75 minutter
Naturlig fødselsmodning er en behandling bestående af rebozo, massage og akupunktur/akupressur.
Tillæg
375 kr.
Pr. time
Tillæg for aften og weekend for både rebozo og naturlig fødselsmodning.
Behandlingen foregår som udgangspunkt i min klinik, men jeg kører også gerne ud mod et tillæg. Kontakt mig for pris på behandling hjemme hos dig.
Afbud senest 24 timer før medmindre det er pga. veer og fødsel. Ved for sent afbud og udeblivelse af andre årsager opkræves fuld betaling.