fbpx

Det siger andre om forløbene

”Først og fremmest, bliver jeg nødt til at sige, at jeg er helt benovet over, hvor godt dit træningsforløb virker! Jeg føler mig stærkere og stærkere, mit kejsersnitar bliver pænere og pænere og jeg bliver gladere og gladere…

…. Endnu en gang tusind tak for hjælpen – jeg skamroser dig og forløbet til alle jeg snakker med ❤️”

Vibe – Mor til 2 og deltager på R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms™

Jeg syntes det er et fantastisk koncept dette forløb, du gør det godt, og jeg er glad for at jeg er sprunget ud i det, selvom jeg nok er i mit travleste sted i mit liv, men for mig er Det netop livsbekræftende, at man gør noget for sig selv, når nu det er muligt.

Katja – Mor til 6 og deltager på R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms™

Online forløb

R.E.B.I.R.T.H.
for Super Moms™

Det populære online genoptræningsforløb, hvor du i løbet af 6 uger lærer alle øvelser og teknikker samt får redskaber til at integrere mere funktionalitet I din hverdag. Du får adgang til et nyt undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind I din hverdag. Du beholder adgangen til undervisningen efter de 6 uger.

Kr: 4995,00

R.E.B.I.R.T.H.
for Pregnancy™

Et online genoptrænings- eller forebyggelsesforløb for dig, som er gravid. Du kan både genoptræne og forebygge udviklingen af delte mavemuskler ved at træne under din graviditet.

Grundlæggende er det de samme teknikker og øvelser, du lærer, men i dette forløb er der et ekstra modul med fokus på graviditet og fødsel. Du får adgang til et nyt undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind i din hverdag. Du beholder adgangen til undervisningen efter de 6 uger, og du kan bruge same program, når du har født.

Kr: 5495,00

R.E.B.I.R.T.H.
for Super Men™

Det populære online genoptræningsforløb særligt til mænd. De øvelser og teknikker, du lærer er de samme, som på de andre forløb, men der er ikke moduler om fødsler, graviditet og bækkenbunden. I stedet er det tilpasset dine behov.

Du får adgang til et nyt undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind i din hverdag. Du beholder adgangen til undervisningen efter de 6 uger. Det kan være en god motivationsfaktor at træne sammen og træner du sammen med din kvindelige partner anbefaler jeg, at I vælger forløbet til kvinder R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms™.

Kr: 4995,00