fbpx

Det siger andre om forløbet

Tak Ann-Sofie, for vores forløb sammen (vi er ikke færdige endnu). Og jeg kan forsikre dig om, at ved evt. næste graviditet eller efter, griber jeg fat i dig igen for at blive vejledt og støttet på bedste vis.”

Anine – Mor til 1 og været på  1:1 R.E.B.I.R.T.H.™ forløb med Ann-Sofie

 

”… Da Ann-Sofie præsenterede for mig, at forløbet hos hende ikke kun handlede om min mave, men lige så meget om mig/min krop som helhed, troede jeg på ingen måde det var muligt, men jeg er blevet klogere. Ann-Sofie har givet mig styrke, selvtillid og mere fokus på at passe på min krop og på hvor vigtigt det er for alle omkring mig, at jeg har det godt. Ann-Sofie er en kæmpe inspiration og også blevet et forbillede for mig. Alene mor til 3, selvstændig, positiv, viser overskud og sundhed udadtil. Hvordan kan man ikke blive imponeret over dette?!

Navn?? – Mor til 1 og været på  1:1 R.E.B.I.R.T.H.™ forløb med Ann-Sofie

Fysiske forløb

Fit R.E.B.I.R.T.H.™

Et 12 ugers holdforløb, hvor du får en kombination af online undervisning og 4 fysiske workshops med Ann-Sofie, hvor du får personlig sparring og hjælp til din genoptræning. På dette forløb går vi mere i dybden med din krop og din genoptræning, og du får desuden mulighed for at få sparring med andre deltagere. Undervisningen foregår på små hold med max 8 deltagere. Du får adgang til et nyt online undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind i din hverdag. Dette forløb er forløbet med mest undervisning og du beholder selvfølgelig adgang til al online undervisningen efter de 12 uger er gået.

Kr: 8995,00

1:1 R.E.B.I.R.T.H.™

Forløbet for dig, som vil have genoptræning tilrettelagt efter dine behov og din krop. Forløbet strækker sig typisk over 6-12 måneder, og indeholder både online undervisning og 8 sessions med Ann-Sofie samt mulighed for løbende ubegrænset kontakt over sms og email. Dette forløb er særlig godt for dig, som enten er hårdt ramt af fysiske gener, har særlige behov eller vil have den tætte personlige sparring med Ann-Sofie.

Kr: 19.995,00