fbpx

Genoptrænings forløb

Hos DitMaveunivers har vi fokus på genoptræning. Vi har både online forløb, hvor du træner når du har tiden og fysiske forløb hvor du får nogle faste dage, hvor vi mødes og træner. Fælles for alle forløbene er at vi træner ud fra R.E.B.R.T.H principperne og at Ann-Sofie er din personlige guide hele vejen igennem.

R.E.B.I.R.T.H.
for Super Moms™

Det populære online genoptræningsforløb, hvor du i løbet af 6 uger lærer alle øvelser og teknikker samt får redskaber til at integrere mere funktionalitet I din hverdag. Du får adgang til et nyt undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind I din hverdag. Du beholder adgangen til undervisningen efter de 6 uger.

Det siger andre om forløbet

”Først og fremmest, bliver jeg nødt til at sige, at jeg er helt benovet over, hvor godt dit træningsforløb virker! Jeg føler mig stærkere og stærkere, mit kejsersnitar bliver pænere og pænere og jeg bliver gladere og gladere…

…. Endnu en gang tusind tak for hjælpen – jeg skamroser dig og forløbet til alle jeg snakker med ❤️”

Vibe – Mor til 2 og deltager på R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms™

R.E.B.I.R.T.H.
for Pregnancy™

Et online genoptrænings- eller forebyggelsesforløb for dig, som er gravid. Du kan både genoptræne og forebygge udviklingen af delte mavemuskler ved at træne under din graviditet.

Grundlæggende er det de samme teknikker og øvelser, du lærer, men i dette forløb er der et ekstra modul med fokus på graviditet og fødsel. Du får adgang til et nyt undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind i din hverdag. Du beholder adgangen til undervisningen efter de 6 uger, og du kan bruge same program, når du har født.

Fit R.E.B.I.R.T.H.™

Et 12 ugers holdforløb, hvor du får en kombination af online undervisning og 4 fysiske workshops med Ann-Sofie, hvor du får personlig sparring og hjælp til din genoptræning. På dette forløb går vi mere i dybden med din krop og din genoptræning, og du får desuden mulighed for at få sparring med andre deltagere. Undervisningen foregår på små hold med max 8 deltagere. Du får adgang til et nyt online undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind i din hverdag. Dette forløb er forløbet med mest undervisning og du beholder selvfølgelig adgang til al online undervisningen efter de 12 uger er gået.

Det siger andre om forløbet

Jeg syntes det er et fantastisk koncept dette forløb, du gør det godt, og jeg er glad for at jeg er sprunget ud i det, selvom jeg nok er i mit travleste sted i mit liv, men for mig er Det netop livsbekræftende, at man gør noget for sig selv, når nu det er muligt.

Katja – Mor til 6 og deltager på R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms™

R.E.B.I.R.T.H.
for Super Men™

Det populære online genoptræningsforløb særligt til mænd. De øvelser og teknikker, du lærer er de samme, som på de andre forløb, men der er ikke moduler om fødsler, graviditet og bækkenbunden. I stedet er det tilpasset dine behov.

Du får adgang til et nyt undervisningsmodul hver uge, og du kan se undervisningen lige, når det passer ind i din hverdag. Du beholder adgangen til undervisningen efter de 6 uger. Det kan være en god motivationsfaktor at træne sammen og træner du sammen med din kvindelige partner anbefaler jeg, at I vælger forløbet til kvinder R.E.B.I.R.T.H. for Super Moms™.

Er du interesseret i et af forløbene?

For mere information og vejledning om hvilket hold der passer bedst til dig kan du kontakte Ann-Sofie.

Fra kr: 3995,00

Kontakt Ann-Sofie

Udfyld formularen, hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid til en konsultation.

14 + 9 =