fbpx

Tusind tak for et fantastisk oplæg

Trine, mor til 2

Der virkelig giver stof til eftertanke. Jeg er så taknemmelig for, at jeg deltog og deler gerne min oplevelse med mødre i min omgangskreds. Jeg er allerede tilfreds med, at jeg er gået ind i dette projekt heling af mine mavemuskler.

At starte på Ann-Sofies Tupler program er det bedste jeg har gjort for mig selv

Simone, mor til 1 (10. uge af genoptræningen)

I syv år har jeg lidt af ryg- og nakkesmerter og har prøvet alt hvad der er af behandlinger, fysioterapi, osteophat, bodySDS, mfl. og de sidste 5 år har jeg gået til kiropraktor minimum én gang om måneden. Jeg har hele tiden troet at det var arbejdsrelateret, og har i perioder været sygemeldt.

Under min graviditet oplevede jeg voldsomme rygsmerter og måtte hurtigt gå fra, og det var først til sidst i graviditeten at jeg hørte om Rectus Diastase, men først da min søn var knap 8 mdr, startede jeg hos Ann-Sofie, da jeg havde en diastase på 8 fingres bredde.

Jeg har ikke været til kiropraktor eller anden behandler siden, mine smerter forsvandt allerede inden for den første uge, og det er nærmest et helt nyt liv!

Som bonus er mine daglige mavesmerter (pga tarmsygdommen IBS, som nok er synderen bag mine delte mavemuskler) markant mindre hyppige og i det hele taget oplever jeg bare et meget større velvære. Jeg er dybt taknemlig og det er alle anstrengelserne værd!

Min rectus diastase forværrede diskusprolapsen

Sandra, mor til 1

For ca. 4 år siden fik jeg en diskusprolaps i lænden, hvilket har gjort, at jeg siden da har haft smerter i lænden og i mine ben næsten dagligt. Efter jeg fødte min datter og begyndte at bære rundt på en hende, blev dette problem ikke bedre – tværtimod. Jeg fandt for nogle måneder siden ud af via et foredrag hos Ann-Sofie, at jeg havde en ret stor rectus diastase og begyndte derfor i et forløb hos Ann-Sofie med Tupler teknikken. Jeg har været i gang i lidt over 6 uger nu og min rectus diastase er allerede næsten halveret i størrelse. Det er fantastisk, at både se og mærke, at det virker og jeg bliver stærkere, men hvad endnu bedre er, at jeg har ikke haft ÉN dårlig dag med ryggen og med smerter i benene siden jeg begyndte hos Ann-Sofie.

Jeg har gennem årene prøvet rigtig mange forskellige former for behandling og træning uden det gav et smertefrit resultat, så jeg er bare så glad og stolt over, at jeg er i gang med at lukke ‘hullet’ i min mave og samtidig gøre min ryg og resten af kroppen stærkere og sundere.

Tak Ann-Sofie